Snabblån500

Mikrolån direkt utbetalning

Mikrolån har hjälp många människor som behöver finansiell hjälp för akuta lösningar. Med ett mikrolån kan du låna ett belopp på 500-3000 kronor, men variationer förekommer beroende på vilken långivare du använder dig av. Låneformen är känd för sina låga belopp, låga ansökningskrav och snabba utbetalningstid. Du kan ansöka om ett mikrolån snabbt och få pengarna utbetalda inom loppet av några minuter. Vi hjälper dig att hitta en bra och pålitlig långivare med låg ränta.

Mikrolån utan UC

Är du i behov av ett minilån utan UC kommer du inte att ha några svårigheter att hitta ett. Idag erbjuder mängder med olika långivare mikrolån utan kreditupplysning hos Upplysningscentralen. Istället satsar man på andra kreditupplysningsföretag, vilket i sin tur underlättar processen för den som har många kreditförfrågningar bakom sig. Vanliga företag att använda är då Bisnode och Creditsafe, som i princip fungerar på exakt samma sätt som den klassiska UC.

Med betalningsanmärkning

Mikrolån är vanliga hos personer som har betalningsanmärkningar och som inte har möjlighet att ansöka om traditionella privatlån. En betalningsanmärkning behöver inte vara ett bevis på att du är oansvarig med din ekonomi, men hos de större bankerna ses du ändå som en högrisklåntagare. Genom att välja ett mikrolån med betalningsanmärkningar slipper du oroa dig för att bli nekad och kan fortfarande låna pengar till mindre belopp. Hur många anmärkningar du har är avgörande för räntan.

Mikrolån utan inkomst

Under en väldigt lång period var det näst intill omöjligt att låna pengar om du inte hade en fast anställning. När man talar om "lån utan inkomst" menar man således möjlighet att låna pengar utan en tillsvidareanställning. Vi erbjuder trygga och bra lösningar för dig som vill ta ett mikrolån utan krav på fast jobb, men kom ihåg att någon form av inkomst fortfarande är viktigt att kunna uppvisa, t.ex. extraarbete eller vikariat, alternativt andra anställningsformer.

Utbetalning dygnet runt

Det är inte alltid man har möjlighet att vänta till nästkommande vardag på sina pengar. Ibland kan man vara i behov av finansiell hjälp direkt, även om det är helg eller röd dag. Som tur är kan du hitta ett mikrolån med utbetalning dygnet, vilket innebär att du får pengarna på ditt konto oavsett om det är sent på natten på en tisdag eller tidig morgon på en lördag eller söndag. Vi har ett stort utbud av pålitliga långivare som ger svar på din ansökan direkt.

Vad är mikrolån?

Ett mikrolån är ett mindre konsumtionslån som ger dig ca 500-3000 kronor i lån. Du behöver inte lämna någon säkerhet, men lånet ska betalas tillbaka väldigt snabbt - oftast inom 30 dagar. Du hittar mikrolån trots betalningsanmärkningar och utan UC för den som vill öka chansen att få lånet beviljat.