Snabblån500

Kreditlån snabbt

Kreditlån snabt är något som idag är väldigt vanligt och många använder sig av låneformen som en extra buffert om något oväntat skulle inträffa. Med ett kontokredit lån kan du se till att alltid ha pengar nära tillhands, t.ex. om du har slut på pengar innan din lön har kommit. Jämför man med privatlånet så är ett kreditlån snabbt och har mycket bekvämare villkor. Här behöver du bara betala tillbaka det belopp som du faktiskt använder dig av och räntefria avbetalningstider är inte ovanligt.

Utan UC

Precis på samma sätt som det finns möjlighet att ansöka om ett snabblån eller privatlån utan UC kan du också hitta kreditlån utan UC. För att en bank eller låneinstitutet ska kunna erbjuda dig pengar och krediter behöver en kreditupplysning alltid tas. Däremot är det inte måste att man använder sig av Upplysningscentralen. Med oss bakom dig kan du hitta praktiskt och bra kreditlån direkt utan UC och få en kredit som du kan använda dig av i alla olika situationer.

Kredit lån med betalningsanmärkning

I Sverige är det svårt att hitta ett kreditkortsföretag som beviljat krediter trots betalningsanmärkningar. Med det sagt menar vi dock inte att det är helt omöjligt, utan det finns faktiskt undantag där du kan ansöka om kreditlån med betalningsanmärkning och fortfarande få det beviljat. I de fall som betalningsanmärkningar accepteras brukar man titta närmare på låntagarens privatekonomi och göra en individuell bedömning. Se därför till att du städar upp i ekonomin så mycket som möjligt innan du gör en ansökan.

Utan inkomst

Att ansöka om kreditlån utan inkomst är idag mycket vanligt och det finns många olika kreditgivare att välja mellan. Detta är en av de många fördelar som kommer med låneformen, att villkoren är väldigt bekväma. Att låna utan inkomst är dock detsamma som att låna utan fast inkomst, så någon form av taxerad inkomst är ändå viktigt att kunna visa upp i din kreditupplysning. Det kan vara inkomst från extraarbete eller från studiemedel, men också från A-kassa, pension eller vikariat.

Vad är kreditlån?

Ett kreditlån är ett mycket flexibelt lån som ger dig tillgång till pengar när du behöver. Kortet kan användas för att handla mat, shoppa kläder och julklappar eller för att laga diskmaskinen. Du betalar bara tillbaka det du har använt och har oftast en räntefri avbetalningsperiod.

Vilken ränta har kreditlån?

Vilken kreditlån ränta som du kommer att få är svårt att svara på, eftersom långivaren eller banken sätter räntan individuellt. Som tidigare nämnt finns här ofta en räntefri period. Det innebär att du slipper ränta helt och hållet om du betalar tillbaka krediten inom utsatt tid.